Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



Павло Голодніков погрожував журналістам Медіа-Зміїв за зроблину світлину поліцією

Павло Голодніков погрожував журналістам Медіа-Зміїв за зроблину світлину поліцією


🤯«Йдіть на своє місце»: голова Зміївської міськради Павло Голодніков за зроблену світлину з відкритого засідання, погрожував журналісту Медіа-Зміїв викликати поліцію та зупинити виконком

Сьогодні, 10 жовтня, у Зміївській міськраді провели засідання виконавчого комітету.

🫣Під час засідання Голодніков почав погрожувати Медіа-Зміїв поліцією (аби та показала журналістам їх місце) й припиненням засідання. Усе через світлини, які журналісти робили стоячи «не там». Не у кінці сесійної зали, а ближче до трибун. До речі, там сиділа й жінка з «прес-служби», чи як сказав Голодніков — «це не жінка, це працівник міської ради».

⚡️Паблік «Зміїв Live» й вищезазначену пані, Павло Голодніков взагалі звеличує до власної прес-служби. Усі новини там починаються з його прізвища та виглядають як відкритий піар.

🤔Правда, Павло Вікторович, часто плутається, чи то робітники міськради, чи то працівники культури. Нагадаймо, у штаті міськради прес-служби немає.

Тобто виконуючи функції прес-служби, працівники (Салова та Руденко) грубо порушують функціональні обовʼязки, які встановлені для спеціалістів 1 категорії працівників культури.

📍Чому ж Голодніков так упереджено відноситься до каналу Медіа-Зміїв зрозуміло, певне, кожному. Через відверту, прозору, обʼєктивну і незалежну позицію. До того ж, він ніколи не втрачає можливості публічно назвати журналістів Медіа-Зміїв «так званими», чим грубо порушує усі норми етичної поведінки, та неупередженості державного посадовця.

🔹На жаль, це вже прояви професійної деформації і владної ерозії не тільки у форматі ставлення до працівників ЗМІ, а і до громадської думки зміївчан.
10 октября 2023
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama