Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🚙🛞Хто ж їздить на скандальних автівках, що за кілька мільйонів під час війни закупила Зміївська міська рада

🚙🛞Хто ж їздить на скандальних автівках, що за кілька мільйонів під час війни закупила Зміївська міська рада



Нагадаймо, що восени минулого року міська рада у Змієві на чолі з Павлом Голодніковим, вирішили, що вже на часі оновити автопарк міськради. Це викликало неабиякий суспільний резонанс та вкрай обурило людей.

👥Зміївчани усіляко намагалися зупинити марнотратство місцевих чиновників. Було створено петицію про скасування закупівлі автівок, що набрала більше ніж необхідну кількість голосів, проведені мирні акції «Гроші на ЗСУ», неодноразові звернення до Голоднікова та депутатів. Розголосу цьому надали й багато ЗМІ, антикорупціонерів. Все виявилося марним.

Врешті решт, після неодноразових виправдань голови й обумовленнями, як же потрібні ці авто, підкреслимо, віддаленим старостатам — було придбано три Renault Duster загальною вартістю майже 3 мільйони (два за 1 млн. 720 тис. грн. і один за 960 тис. 595 грн.) та Hyundai Tucson (за 1 млн. 758 тис. 400 грн.).

🕵🏼‍♀️🕵🏼‍♀️Медіа-Зміїв вирішили дізнатися, хто ж зараз користується нещодавно придбаними новенькими авто.

Отож, на першому Renault їздить староста Зідьківського старостинському округу.

На другому Renault — староста Чемужівського старостинського округу.

Ну й на третьому Renault — староста Борівського старостинському округу.

🧐Цікаво, що сьогодні, 24 січня на комісії з питань ЖКГ, депутати майже одноголосно (утримався депутат Кайдан) підтримали вилучення усіх раніше зазначених автівок з балансу КП «Зміїв-сервіс» та їх передачу на баланс Зміївського відділу культури, фінансового управління та управління Соціального захисту населення. Ну а Hyundai Tucson передали на баланс Зміївської міської ради.
25 января 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama