Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



3 червня близько опівночі під ворожий удар потрапила Слобожанська громада.

3 червня близько опівночі під ворожий удар потрапила Слобожанська громада.


💔«МОТОРОШНА КАРТИНА, «ПРИЛЬОТ» В МЕТРАХ ПʼЯТИ ВІД БУДИНКУ», — СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА СЛОБОЖАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДМИТРО ДІХТЯР РОЗПОВІВ МЕДІА-ЗМІЇВ ПРО НІЧНІ УДАРИ
3 червня близько опівночі під ворожий удар потрапила Слобожанська громада. В результаті ракетного обстрілу села Дачне сталося влучання на територію бази відпочинку, де було пошкоджено будинки, сталася пожежа. Загинув 45-річний цивільний чоловік, поранені 42-річний чоловік та 35-річна жінка. Попередньо, війська рф вдарили по населеному пункту пʼятьма ракетами типу С-300 з території бєлгородської області.
45-річний Олексій приїхав сюди з Донеччини, рятуючись від обстрілів. Але сьогодні вночі чоловік загинув під час ракетної атаки. На базі відпочинку також перебували власники, які прийняли у себе переселенця. Чоловік та жінка в лікарні, у них струс мозку.
Пошкоджені будинки на території зони відпочинку, один цивільний автомобіль. І знову — жодного військового об'єкту або військових поблизу- повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов
▪️Руйнування дуже серйозні, розповів Слобожанський селищний голова Медіа-Зміїв. Це була приватна територія, де перебували цивільні люди: родина, їх друзі та знайомі.
«Моторошна картина, «прильот» в метрах пʼяти від будинку де вони (люди) були», — каже очільник громади.
Найближчим часом на місці удару працюватиме спеціальна виїзна комісія Слобожанської селищної ради. Буде складено протокол і внесено дані до реєстру пошкодженого та знищеного майна.
▫️В подальшому люди зможуть отримати компенсацію для відновлення пошкодженого майна через програму єВідновлення. Всебічну підтримку надаватимуть і у селищній раді. Дмитро Діхтяр сьогодні зранку був на місці влучання, спілкувався із родиною загиблого та постраждалих.
Медіа-Зміїв (https://t.me/LN1210)
03 июня 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama