Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



Щодо мародерства та поводження з боєприпасами

Щодо мародерства та поводження з боєприпасами


ЗМІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

Щодо мародерства
та поводження з боєприпасами

У воєнний час спостерігається таке ганебне явище, як мародерство. За цей військовий злочин в Україні передбачено кримінальну відповідальність.
Кожен, хто застав людину при замаху, вчиненні або безпосередньо після вчинення крадіжки, має право її затримати. Про факт виявлення злочину та затримання підозрюваного потрібно оперативно повідомити правоохоронцям або доставити затриманого до відділку.
Звертайте увагу на підозрілих осіб, які можуть бути членами диверсійно-розвідувальних груп. Крім виявлення блокпостів, місць дислокації і переміщення Збройних Сил України, вони можуть розкидати вулицями міста мобільні телефони та іграшки, начинені вибухівкою. У жодному випадку не торкайтесь цих речей та не підіймайте.
Не можна брати і знайдені боєприпаси та їх залишки! У разі їх виявлення телефонуйте до Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером 101.
Також ДСНС нагадує про заборону спалювання сміття та залишків рослинності, яке в умовах війни може бути прирівняно до диверсії. Не додавайте рятувальникам роботи у вигляді гасіння наслідків пожеж.
23 марта 2022
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama