Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



ЗМІЇВСЬКІ ПАЛЯНИЦІ. РОБОТА ПЕКАРЕНЬ В УМОВАХ ВІЙНИ

ЗМІЇВСЬКІ ПАЛЯНИЦІ. РОБОТА ПЕКАРЕНЬ В УМОВАХ ВІЙНИ


ЗМІЇВСЬКІ ПАЛЯНИЦІ. РОБОТА ПЕКАРЕНЬ В УМОВАХ ВІЙНИ
Хлібопекарня Гомон працює практично цілодобово. З перших днів війни духові шафи тримають гарячими, щоб забезпечити зміївчан свіжим запашним хлібом.
Раніше до Змієва хлібобулочні вироби возили більше десяти хлібопекарень. Але з початком бойових дій усі вони припинили постачання хлібу до магазинів громади.
Залишилися місцеві підприємці - ФОП Гомон і кондитерський цех Щолокових. Завдяки оперативному реагуванню Зміївського міського голови Павла Голоднікова пекарні вдалося забезпечити борошном та дріжджами напряму домовившись із постачальниками із Первомайська. І сьогодні громада не відчуває дефіциту цього стратегічного продукту.
Пекарня Гомон за добу випікає більше семи тисяч буханців хліба, паляниць і батонів. Завдяки відпрацьованій логістиці свіжі хлібобулочні вироби потрапляють на прилавки магазинів. Сьогодні перебоїв з поставками борошна і дріжджів немає. Процес випікання хлібу - не зупиняється. Завдяки титанічній праці людей - на нашому столі поки є і будуть свіжі запашні паляниці. Дякуємо Вам. Ви теж наші герої!!!!
24 марта 2022
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama