Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗМІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗМІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ



ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗМІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ

(ІНФОРМАЦІЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ЗМІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ)

Волонтери по пакетам розкладають гуманітарну допомогу, яка днями надійшла до Зміївської громади з Румунії. З-за кордону гуманітарку отримав фонд Допомога Україна Румунія, що базується у місті Чернівці. А вже звідти її доставили до Змієва.
Серед отриманого – засоби гігієни, побутова хімія, консерви, дитяче харчування, підгузки та інші речі першої необхідності.
Ольга Перелигіна, голова ГО "Розвиток разом"
Ми дякуємо фонду за партнерство і довіру. Юридично отримувачами допомоги в Зміївській громаді стала ГО "Розвиток разом". Набувачами гуманітарної допомоги будуть місцеві жителі, переселенці, Збройні Сили України.
Ми вдячні нашим давнім партнерам БФ "Харків з тобою", що дали нам рекомендації для отримання гуманітарної допомоги. Подяка і БФ "Майбутність і надія" за доставку з логістичного центру у м.Чернівці до смт Пісочин.
Велика подяка за оплату доставки допомоги з Пісочина до Змієва платникам податків громади. Цю оплату здійснила Зміївська міська рада в особі голови Павла Голоднікова. Також рада надала приміщення для зберігання допомоги.
Висловлюю слова вдячності місцевим волонтерам з Молодіжної ради та ГО "Молодь Зміївщини за допомогу у розвантаженні і сортуванні. А також відділу культури, молоді, спорту і туризму в особі начальника відділу Олега Бідуліна за те, що комунікує з нами цілодобово і допомагає.
Зазначу, що гуманітарна допомога буде надаватися в центрі дитячої і юнацької творчості (це дитячі підгузки, суміші, каші, серветки тощо). Набори з продуктами та засобами гігієни – у Зміївському БК. Все буде Україна! Разом переможемо!
Розфасована гуманітарка оперативно вирушає до своїх адресатів. 48 наборів розвезе мешканцям мікрорайону залізничного вокзалу місцева волонтерка Нані Іванова.
Частина гуманітарного вантажу вирушила до Зідьківського старостинського округу. Вміст пакетів доповнили мукою, курячим м'ясом і крупами. Готові пакунки роздають людям, які переїхали із зони бойових дій до населених пунктів старостинського округу. А таких на Зідьках більш ніж пів тисячі осіб.
Інна Сумцова, староста Зідьківського старостинського округу
На території Зідьківського старостинського округу у нас знаходиться майже 550 осіб, які тимчасово покинули свої будинки і зареєструвалися на нашій території. Ми змогли забезпечити їх гуманітарною допомогою, а також усі незахищені верстви населення, такі як: багатодітні сім'ї, діти-інваліди, матері-одиначки, малозабезпечені сім'ї, люди похилого віку, які перебувають на обліку в терцентрі. У нас на окрузі проживає приблизно 100 осіб, які підпадають під ці категорії. Завдячуючи злагодженій роботі влади, волонтерів і бізнесу ми за місяць забезпечили їх гуманітарною допомогою. Нам ще дуже допомагали місцеві фермери. Серед них Анатолій Гацько, який безкоштовно надав нашим мешканцям 5 тон молока. Топливом допомагали Микола Онопко, Юрій Шмаюн і Ігор Терещенко.
Також хочеться звернутися до усіх диванних коментаторів, які пишуть, що гуманітарна допомога продається у магазинах. Якщо ви побачили такі випадки, телефонуйте на номер 102, а не розводьте плітки у соціальних мережах. На сьогоднішній день вашого боку це велика підлість. І хочу висловити великі слова подяки усім активним людям, волонтерам, фермерам, які у цей скрутний час об'єдналися і допомагають усім, хто цього потребує. Дякую. Разом ми сила!
Активно до волонтерського руху в громаді долучилися представники Зміївської молодіжної ради. У невеличкому приміщенні вони організували свій штаб, де щодня приймають, пакують і передають до адресатів гуманітарну допомогу.
Артем Бойченко, голова Молодіжної ради
З перших днів війни молодь активно включилася в допомогу нашій державі, як-то військовим, а сьогодні вже більші потреби перейшли на цивільне населення. Ми допомагаємо розвантажувати і пакувати вантажі, які прибувають до нас із Західної України і країн Європейскього Союзу. Також сьогодні ми вже починаємо працювати самостійно над перевезенням і доставкою деяких вантажів. Наприклад, зараз голова нашої ГО Анастасія Щолокова знаходиться у Львові і завдяки їй ми змогли доставити до Змієва наш перший великий гуманітарний вантаж. Ми тісно співпрацюємо із Зміївською міською радою. Нам надали приміщення, де ми зробили собі такий маленький штаб. Також рада надає нам листи підтримки, адже гуманітарку не завжди видають на фізичну особу чи громадську організацію.
Допомагаємо ми і тим, хто шукає прихисток. Ми розселяємо людей, які прибувають до нас із зони активних бойових дій, або допомагаємо виїхати далі.
У цей час ми почали об'єднуватися із різними волонтерськими організаціями. Дуже активно співпрацюємо з Ольгою Перелигіною і ГО "Розвиток разом". У неї є велика кількість можливостей і контактів, а у нас – багато робочих рук і ідей.
Також хочу подякувати усім людям, які допомагають армії речами і продуктами. Передаю усім їм слова вдячності від бійців 92-ї бригади, які зараз захищають місто Харків.
27 марта 2022
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama