Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



ВІТАЄМО СЕСТЕР ТА БРАТІВ МЕДИЧНИХ ЗМІЇВЩИНИ: ДЯКУЄМО ЗА ТУРБОТУ, ПІДТРИМКУ ТА ВАШЕ ТЕПЛО

ВІТАЄМО СЕСТЕР ТА БРАТІВ МЕДИЧНИХ ЗМІЇВЩИНИ: ДЯКУЄМО ЗА ТУРБОТУ, ПІДТРИМКУ ТА ВАШЕ ТЕПЛО


Тисячі врятованих життів. Цілодобова увага та співчуття людському болю, підтримка пацієнтів у найскладніші часи. Робота сестер й братів медичних — не легка, але ж яка важлива!

🏥Поліклініка Зміївської ЦРЛ нині налічує 29 медичних сестер та 1 медичного брата. Усі вони — Люди з великої літери. Тисячі зміївчан, переселенців й гостей міста завдячують Вам своїм здоровʼям, своїм життям!

Ваш професіоналізм, турбота й неосяжна любов — кожного дня зігрівають пацієнтів.

🩺Ірина Володимирівна Шевченко, вже майже 20 років є головною медсестрою нашої поліклініки, їй вдячні безліч людей, її знають та поважають навіть за межами Зміївської громади. Пані Ірина розповіла Медіа-Зміїв, що її колектив медичних сестер й брата — дуже дружній, згуртований, на кожного завжди можна покластися, в кожному вона упевнена на всі сто, усі є чесними, добропорядними та відданими своїй справі. Такі якості — є надважливими складниками плідної роботи, забезпечують гідний рівень медицини.

🫶🏻Кожен з медичних сестер й братів у ці часи на своєму місці наближає нашу Перемогу! Ви робите те, що вмієте краще за все – даруєте надію на одужання і життя.

🙏🏻Нехай Ваша доброта, чуйність і турбота повертається до Вас у подвійному обсязі, радує Вас приємними моментами, словами та усмішками людей, яких Ви робите міцнішими та щасливішими. Сьогодні Вас вітає та щиро дякує уся Зміївщина!
12 мая 2023
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama