Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



‼️ВЖЕ 2 ДОБУ В СЕЛІ СКРИПАЇ СЛОБОЖАНСЬКОЇ ГРОМАДИ СОТНІ ЛЮДЕЙ ШУКАЮТЬ ДВОРІЧНУ ВІОЛЕТТУ МУЖЕЧУК

‼️ВЖЕ 2 ДОБУ В СЕЛІ СКРИПАЇ СЛОБОЖАНСЬКОЇ ГРОМАДИ СОТНІ ЛЮДЕЙ ШУКАЮТЬ ДВОРІЧНУ ВІОЛЕТТУ МУЖЕЧУК


‼️Вже 2 добу в селі Скрипаї Слобожанської громади сотні людей шукають дворічну Віолетту Мужечук

23 травня дівчинка гуляла у дворі зі своїм братом-близнюком. О 18:30 пані Карина, мати, помітила, що доньки немає. Жінка зо пів години намагалася шукати її самостійно, о 19:00 вона звернулася в поліцію.

Родина дівчинки – багатодітна. У неї є брат близнюк та трохи старші братик й сестричка. Біологічний батько Віолетти воює, а мати доглядає дітей вдома, проживає разом зі співмешканцем. Сусіди висловлюються про родину по різному. Мама дівчинки активної участі в пошуках не приймала. З рідних допомагали 2 тітки й дідусь.

📍«Я вже просто не знаю, я усюди обходила, все обдивилася. Раніше такого ніколи не траплялося. До людей вона ставилася по різному, іноді могла піти до чужого, іноді ні… У ліс я її ніколи не водила, туди б вона теж не пішла» — розповідає мама дівчинки Медіа-Зміїв.

Наразі Віолетту шукають сотні людей, поліцейські, волонтери, ДСНС, працівники лісгоспу, мешканці села та прилеглих населених пунктів, кінологи з собаками, працювали водолази.

У ставку дівчинку не знайшли, на території оселі теж, у покинутих будівлях Віолетти немає.

У селі дуже багато тернистих чагарників, луки, болота, кущі — це ускладнює пошуки.

На ніч волонтери призупиняли роботу, у зв'язку з обмеженнями воєнного стану, на місцевості залишилися продовжувати пошук дівчинки правоохоронні органи.

Пошуки не дали жодних результатів. Проте люди не втрачають надію.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про Віолетту, просять повідомити у ВП №2 Чугуївського РУП ГУНП, за телефонами 102, +380503055233 чи іншим зручним способом.

Медіа-Зміїв
25 мая 2023
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama