Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🕯22 жовтня на 85 році життя пішов у вічність Іван Степанович Муштай.

🕯22 жовтня на 85 році життя пішов у вічність Іван Степанович Муштай.


З його ім'ям пов'язано багато визначних сторінок життя Зміївщини

Видатна особистість, талановитий керівник, порядна, чесна, самовіддана, закохана у рідне місто людина, чий вклад у розвиток економіки громади має велике значення.

Майже 30 років він був засновником та керівником підприємства «Маяк», що відоме по всій Україні й далеко за її межами, виробництвом опалювальних котлів. Неодноразово обирався депутатом Зміївської ради.

Його життєвий шлях був зразком людської гідності, працелюбства та професійного керівництва.

Іван Степанович корінний Зміївчанин. Тут він народився, з срібною медаллю закінчив Зміївську середню школу №2. Навчався у Харківському автомобільно-дорожньому інституті. Працював у Зміївськиій військовій частині на посадах інженера -конструктора, начальника цеху. При військовій частині за його ініціативою у 1988 році був створений кооператив, основним видом діяльності якого була поставка запасних частин для державного підприємства «ХарківГАЗ».

З 1990 року, у тоді ще Зміївському районі, розпочало своє виробництво підприємство «Маяк», яке заснував і очолив Іван Степанович. АТ «Маяк» стало найпотужнішим підприємством Зміївщини, з сучасними технологіями виробництва опалювальних котлів. Зміївські котли гриміли на всю Україну і за її межами. Івану Муштаю належать три патенти на винаходи у галузі енергетики. За плідну працю і неоціненний внесок у розвиток економіки держави був нагороджений медаллю 2 ступеня «Слава на вірність Вітчизні».

Іавн Степанович був щирою, доброю, високоосвіченою людиною, гарним сімʼянином, турботливим і люблячим чоловіком, батьком, дідусем.

🙏🏻Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Нехай добрий, світлий спомин про Івана Степановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав та шанував.
26 октября 2023
Архіви
Вересень 2024 (24)
Серпень 2024 (16)
Липень 2024 (26)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Реклама
reklama