Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



📚🏆Талановиті та обдаровані учні зі Зміївської громади зможуть отримувати стипендію

📚🏆Талановиті та обдаровані учні зі Зміївської громади зможуть отримувати стипендію



8 травня Положення про виплату стипендій учням і вихованцям закладів освіти, а також Цільову програму «Обдаровані діти» на виконання якої розроблене Положення — затвердив виконавчий комітет Зміївської міської ради.

Виплачуватимуть стипендію учням і вихованцям закладів освіти Зміївської міської ради — переможцям олімпіад, конкурсів, спортивних змагань, турнірів тощо.

🔹Очікуваний обсяг фінансування програми «Обдаровані діти» на цей рік наразі становить 38 тис. грн., сума збільшуватиметься. На 2025 рік наразі передбачили 90 тис. грн.

Розмір заслуженої винагороди дитини залежить від її успіхів і складає від 200 грн. до 4000 грн. Детальніше — на світлині та у відео.

Стипендія є адресною та виплачується щорічно одноразово. Дія Положення не розповсюджується на олімпіади, конкурси, змагання тощо, за результатами яких було здійснено матеріальне нагородження переможців чи призерів.

🙏🏻За цей навчальний рік Зміївська громада вже налічує 27 дітей, які мають високі здобутки та отримають стипендію. 17 з них — це учні шкіл, 8 — вихованці ЦДЮТ та 2 — вихованці Зміївської ДЮСШ.

Притендентів на стипендію визначатиме спеціальна комісія, склад якої сьогодні також затвердили.

💙💛Стипендія має стати підтримкою, мотивацією і стимулом для нових звершень учнів громади.
08 мая 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama