Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🇺🇦ГРОШІ НА ЗСУ!

🇺🇦ГРОШІ НА ЗСУ!



Міста та громади України обʼєднуються і передають на складні напрямки Харківщини fpv-дрони, системи РЕБ, автомобільну техніку, БПЛА тощо. Волонтери відкривають гарячі термінові збори, запитів від Військових більшає, а звичайні люди віддають останнє.

Саме зараз на часі акумулювати зусилля і нашій Зміївській громаді. Мешканці, платники податків, єдині у коментарях та дописах, які надходять до соціальних ресурсів каналу Медіа-Зміїв.

Звертаємося до депутатів Зміївської міської ради, голови Павла Голоднікова. У громади є фінансовий ресурс, який необхідно спрямувати на підтримку наших Бійців на лініях оборони Харківщини. Внесіть зміни до відповідних програм та перенаправте кошти заплановані на ремонти обʼєктів культури та освіти, фінансової підтримки комунальних підприємств, проведення не термінових закупівель — на програму підтримки ЗСУ, яка затверджена і діє у громаді

Наші Захисники і Захисниці зараз потребують максимальної підтримки. Підтримки кожного без винятку. Безглуздими на фоні усіх подій виглядають ремонти, чи висадка квітів — бюджет громади має йти на оборону, на нашу армію, на боротьбу з ворогом. Все інше — після Перемоги. Тільки спільними зусиллями ми назавжди здолаємо російських окупантів.

Медіа-Зміїв в свою чергу вже вкотре долучилися до підтримки ЗСУ. За кошти підприємства було придбано важливе озброєння для наших Захисників неба💙💛
15 мая 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama