Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



⚡️У Зміївраді терміново скликали сесію: депутати розглянули 4 питання, про допомогу ЗСУ мова не йшла

⚡️У Зміївраді терміново скликали сесію: депутати розглянули 4 питання, про допомогу ЗСУ мова не йшла



Позачергове засідання сесії Зміївради відбулося сьогодні, 14 травня, депутати розглянули та погодили 4 питання.

✅Внесли зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Зміївської ТГ на 2024 рік.

📍Зміни повʼязані з отриманням субвенції у розмірі 48 тис. 187 грн. від Слобожанської селищної ради на розробку та погодження кошторисної документації стосовно реконструкції системи газопостачання в амбулаторії у сел. Донець. Саме приміщення належить Слобожанській ТГ, проте діяльність в амбулаторії здійснюється КНП Зміївський центр первинної медико-санітарної допомоги, це ж підприємство є замовником послуг.

📍Ще 99 тис. 485 грн. субвенції з бюджету Слобожанської ТГ отримає Зміївська — для придбання насосного агрегату з метою забезпечення потреб мешканців с. Лиман. Насос, що раніше працював там — вийшов з ладу. Гроші з субвенції спрямують балансоутримувачу — КП «Зміїв-сервіс».

✅Також було перерозподілено субвенцію з державного бюджету місцевому на будівництво амбулаторії у Таранівці — Зміївській ТГ було перерозподілено 2 млн. грн. Загалом з держбюджету спрямують 12 млн. грн. Зміївська громада у вигляді співфінансування має спрямувати 3 млн. грн.

✅Також депутати розглянули питання, що стосується капремонту захисної споруди у поліклініці Змієва. За експертним звітом загальна вартість робіт там становить 52 млн. 568 тис. 203 грн. Зазначені кошти імовірно буде виділено з держбюджету. В зв’язку з цим було погоджено рішення делегувати Департаменту капітального будівництва ХОВА функції замовника будівництва, передати відповідну проектну документацію і передбачити у бюджеті Зміївської ТГ кошти для співфінансування робіт у сумі 4 млн. грн.

✅Також депутати погодили списати з балансу Зміївської ЦРЛ рентгенівський апарат 1988 року випуску. Таке рішення було прийнято аби демонтувати старий апарат та встановити новий. (https://t.me/LN1210/18541)

🚨Питання про допомогу ЗСУ на терміновому засіданні сесії не підіймали.
15 мая 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama