Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



13 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради

13 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради



На порядок денний винесено 156 основних та 2 додаткових питання.

✅Члени виконавчого комітету схвалили проєкт рішення про зміни до бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, зміни до програм та заходів: розвитку охорони здоров’я на території ради, благоустрою та комунальної сфери, місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я.

✅Внесли зміни до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту, до Програми підтримки підрозділів ЗСУ, МВС, ТрО, добровольчих та інших військових формувань, погодили тарифи на послуги з управління побутовими відходами, що надаються КП «Зміїв-сервіс» Зміївської ради.

✅Розглянуто заяви громадян та прийняті відповідні рішення щодо приватизації житла, присвоєння адреси новоствореним в результаті поділу об’єктам нерухомого майна, взяття мешканців громади на квартирний облік.

✅Затвердили рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Також, значна кількість питань стосувалася роботи служби у справах дітей Слобожанської ради — зміни чи надання статусу дітям-сиротам, встановлення чи припинення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування, надання статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Про це інформують (https://www.facebook.com/share/p/gR3u9azrxwCoV79S/?) у Слобожанській раді та зазначають, що детальніше з рішеннями можна ознайомитися на сайті за посиланням. (http://km-sov.gov.ua/)
15 мая 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama