Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



Сьогодні, 21 червня, пройшло засідання позачергової сесії Зміївської міськради

Сьогодні, 21 червня, пройшло засідання позачергової сесії Зміївської міськради



Депутати розглянули 8 питань порядку денного.

▫️Заслухали доповідь начальника Зміївського відділу Чугуївської окружної прокуратури Валерія Лялюка.

▫️Затвердили питання про передачу нерухомого майна з балансу КНП «Зміївська ЦРЛ» на баланс Зміївської міської ради, питання про передачу нерухомого майна комунальної власності Зміївської громади в оперативне управління, про передачу нерухомого майна з балансу Зміївської міської ради на баланс КНП «Зміївська ЦРЛ». Це технічні питання, що стосуються запланованого капітального ремонту у підвальному приміщенні поліклініки Змієва.

▫️Надали дозвіл на списання майна з балансу Зміївської міської ради на баланс КНП «Зміївська ЦРЛ». Стосується це медичного обладнання, знос якого дорівнює 100%. Зазначмо, що у лікарні є нове обладнання, старе ж буде утилізовано відповідно до законодавства.

▫️Встановили розмір кошторисної заробітної плати на цей рік при визначенні вартості робіт по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту обʼєктів, що проводяться за рахунок коштів місцевого бюджету.

▫️Внесли зміни до рішення XVI сесії Зміївської міської ради від 19 жовтня 2021 року «Про припинення комунального закладу «Зміївський міський центр соціальних служб»» в результаті його реорганізації шляхом приєднання до КУ Територіальний центр соціального обслуговування. Зміни пов’язані зі складом відповідної комісії.

Медіа-Зміїв
21 июня 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama