Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🦗Екстрена нарада стосовно ліквідації сарани у Слобожанській громаді: препарат з діючою речовиною проти шкідників використають вже сьогодні

🦗Екстрена нарада стосовно ліквідації сарани у Слобожанській громаді: препарат з діючою речовиною проти шкідників використають вже сьогодні



Сьогодні, 2 липня, відбулася екстрена нарада, щодо здійснення заходів по ліквідації вогнищ сарани-перелітної.

За рекомендацією Управління фітосанітарної безпеки та контролю рослинництва ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області запропоновано застосувати препарат з діючою речовиною Хлорпірифоз+Циперметрин стосовно регламенту застосування та дотриманням техніки безпеки.

😷Здійснення заходів розпочнуть у вечірні години вже сьогодні, 2 липня. Вони триватимуть впродовж трьох днів з 21:00 до 6 ранку.

💬«Шановні мешканці с. Лиман, а особливо мешканці прилеглих вулиць та садових товариств до території золовідвалу Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго», доводимо до Вашого відома, що в вечірні години буде здійснюватися обробка сарани. Просимо Вас дотримуватися правил безпеки і триматися подалі від території обробки», — інформує (https://www.facebook.com/share/p/BLc3dMGhnUAAU6We/?) селищна рада.

‼️Також жителів просять забезпечити ізольоване утримання худоби, птиці, бджіл (не здійснювати випас худоби, вигул птиці на прилеглій території від присадибних ділянок до території золовідвалу).

На екстреній нараді сьогодні були присутні представники Слобожанської селищної ради – Микола Дубнюк, Олександр Бутко, представники фермерських господарств – Анатолій Гацько, Віталій Штефан, Денис Строгий, агроном ФГ «Строгий О.Ф.» Марченко Володимир, представник Зміївської ТЕС ПАТ Центренерго Щебельський Володимир, представники Управління фітосанітарної безпеки та контролю рослинництва ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області – Твердохліб Світлана, Кушнаренко Андрій, начальник Чугуївського районного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Олексій Щербак.

Медіа-Зміїв
02 июля 2024
Архіви
Липень 2024 (3)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Реклама
reklama