Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



😭🦌Застрелили вагітну косулю у селі на Зміївщині: в поліції розпочато вже 8 кримінальних проваджень щодо браконьєрства

😭🦌Застрелили вагітну косулю у селі на Зміївщині: в поліції розпочато вже 8 кримінальних проваджень щодо браконьєрства


Близько 23:15 в суботу, 6 липня, мешканців села Суха Гомільша налякав звук чотирьох пострілів, за звучанням характерних для мисливської рушниці. Також було чутно гуркіт авто.

На ранок жителів села розбудив ще один постріл. Місцеві кинулись на пошук стрілків й спробували затримати браконьєрів, які позбавили життя косулю. Люди злякали живодерів і вони чимдуж втекли, не встигнувши забрати вбиту тварину.

💔Косуля була при надії, як відомо, в момент вбивства вона якраз шукала місце для пологів.

На браконьєрів написали заяву до поліції. Відео, що відзняли місцеві, наразі не підлягає публікації, проте, імовірно, додане до матеріалів справи.

Сьогодні, 12 липня, під час засідання сесії Зміївради, депутат Геннадій Стадніков запитав у начальника відділу поліції №2 Чугуївського РУП ГУНП Павла Калгана, скільки справ щодо браконьєрства було направлено до суду. Докладніше у відео.

🚔Павло Калган проінформував, що наразі розпочато вісім кримінальних проваджень за фактом браконьєрства. Злочинці поки не знайдені, але запевняє, що поліція працює над даним питанням.

🙏🏻Жителі громади сподіваються, що вбивць тварин все ж буде знайдено, бо тільки за останні два місяці громадськості стало відомо про вбивство чотирьох косуль.

Медіа-Зміїв
13 июля 2024
Архіви
Вересень 2024 (24)
Серпень 2024 (16)
Липень 2024 (26)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Реклама
reklama