Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



😢У Таранівці в мами, яка веде аморальний спосіб життя, вилучили трьох дітей: старша донька не їла два дні, а у день свого 16-річчя — зникла

😢У Таранівці в мами, яка веде аморальний спосіб життя, вилучили трьох дітей: старша донька не їла два дні, а у день свого 16-річчя — зникла


Близько десятої вечора 19 жовтня до Зміївської служби у справах дітей надійшов виклик від поліції щодо загрози життю та здоров’ю неповнолітніх.

Інцидент трапився у багатодітній родині в селі Таранівка Зміївської громади, що з березня цього року перебуває на обліку в службі у справах дітей. Сімʼя у складних життєвих обставинах, в ній виховується троє дітей — дівчата 2013 та 2008 років народження і хлопчик 2009.

На обліку родина знаходиться через неналежне виконання матірʼю-одиначкою батьківських обов’язків. Жінка веде аморальний спосіб життя, зловживає алкоголем, не працює, умови проживання в будинку не належні.

Матір за час перебування на обліку, не дотримувалася порад фахівців із соціального супроводу, продовжувала вести звичний для себе спосіб життя.

19 жовтня поліція прибула до родини та знов виявила жінку в стані сильного спʼяніння. Крім того, не дивлячись на комендантську годину, вдома все ще не було старшої доньки, якій, до слова, цього дня виповнилося 16 років. Дівчинку вдалося відшукати поліціянтам.

В домі зафіксували відсутність їжі, за словами старшої дівчинки, вона не їла вже два дні. Також встановлено, що середній хлопчик, віком 14 років, може самовільно залишати дім й мешкати в інших місцях тижнями, маму це не бентежило.

Співробітники служби та правоохоронці прийняли рішення одразу вилучити дітей та доставити їх до лікарні.

Сьогодні, 21 жовтня, у Зміївській міськраді відбулося термінове засідання виконавчого комітету. На ньому було розглянуто та погоджено одне питання — щодо вилучення з даної сімʼї дітей.

Наразі сестри з братом перебувають у лікарні, їх подальша доля вирішується.

Нагадаємо, що за інформацією начальника Служби у справах дітей Зміївської громади Марини Корчагіної, на обліку зараз перебуває 35 дітей із 20 родин, а на контролі — 84 дитини із 32 родин.

Найбільша кількість дітей, які виховуються у родинах з СЖО, проживають в Змієві та Таранівці.

‼️Якщо ви стали свідками неналежного відношення до дитини у сім'ї або маєте інформацію - не проходьте повз. Інформуйте місцеві органи влади (старостати), телефонуйте на 102 або звертайтесь до Зміївської служби у справах дітей.

Медіа-Зміїв
21 октября 2024
Архіви
Жовтень 2024 (21)
Вересень 2024 (24)
Серпень 2024 (16)
Липень 2024 (26)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Реклама
reklama