Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



Зміївською громадою отримано 16711 пакунків гуманітарної допомоги, видано — близько 12000 тисяч

Зміївською громадою отримано 16711 пакунків гуманітарної допомоги, видано — близько 12000 тисяч



Багато питань у жителів громади виникає стосовно того, чому «гуманітарка» має різний вигляд і склад. Спочатку люди отримували коробки, зараз — пакети.
Заступниця Зміївського міського голови Тетяна Тімофєєва:
" Ми не знаємо, що отримуємо з області в рамках цього проєкту, — говорить Тетяна Володимирівна. — І те, що отримуємо, одразу веземо до пунктів видачі, які є в кожному старостинському окрузі та погоджені з Чугуївською районною військовою адміністрацією.
Зокрема, сьогодні по 1000 пакетів було направлено на Бірківський і Таранівський старостати, продовжується видача гуманітарної допомоги і в Змієві — згідно з електронними списками, створеними раніше.
Сьогодні триває реєстрація, а видача організована за принципом виборчої дільниці. При надходженні чергової партії гуманітарної допомоги людям телефонують відповідальні особи та повідомляють час та місце її видачі. Наразі вже немає черг ані на реєстрацію, ані на видачу пакетів.
Списки ми формували за зразком, який нам надала Чугуївська військова адміністрація. Там є прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, номер телефону, місце реєстрації та дві графи для підпису особи: одна — на згоду на обробку персональних даних, друга — підпис за отримання продуктового набору."
Міська рада отримує багато претензій і скарг щодо вмісту наборів, люди порівнюють його з переліком тих продуктів, які вказані в постанові Кабміну.
" Ми наголошуємо, що перелік той є примірним. І ще раз: ми отримали, привезли до пункту видачі і видали те, що маємо. Якщо громадянин вважає, що пакет йому пропонують «не такий», він може від нього відмовитися. Або отримати і віддати тому, кому ці продукти найбільше потрібні."
Щодо іншої гуманітарної допомоги, яка надходить до громади.
"Сьогодні її вже в рази менше, ніж було на початку активної фази бойових дій. Тому внутрішньо переміщені особи отримують її один раз — після реєстрації"
05 мая 2022
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama