Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🔒20 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Зміївської міської ради.

🔒20 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Зміївської міської ради.


Медіа-Зміїв, як офіційних представників ЗМІ, за якихось причин вже вкотре не було запрошено та проінформовано щодо проведення засідання Зміївською міськрадою

‼️Нагадуємо,що засоби масової інформації України відповідно до законодавства України мають право висвітлювати всі аспекти діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування зобов'язані надавати засобам масової інформації повну інформацію про свою діяльність , забезпечувати журналістам вільний доступ до неї, крім випадків, передбачених Законом України "Про державну таємницю", не чинити на них будь-якого тиску і не втручатися в їх виробничий процес. Засоби масової інформації можуть проводити власне дослідження і аналіз діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, давати їй оцінку, коментувати.

❗️Особи, винні в порушенні законодавства України про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування засобами масової інформації, несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність відповідно до законодавства України.
25 октября 2022
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama