Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



ДІЛИМОСЯ ОСНОВНИМИ  ПОКАЗНИКАМИ ФІНАНСУВАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ

ДІЛИМОСЯ ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ФІНАНСУВАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ


💁🏼‍♀️МЕДІА-ЗМІЇВ СКОРИСТАЛИСЯ МАТЕРІАЛАМИ ДО ПРОГРАМИ РЕФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ЖКГ. ДІЛИМОСЯ ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ФІНАНСУВАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗМІЇВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ У 2023 З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ
💸КП «ЗМІЇВ-СЕРВІС» — 42 млн. 822 тис. грн
на ремонт доріг — 15 млн. 644 тис. грн.
на благоустрій — 76 тис. 858 грн. (аварійно-рятувальне обслуговування, підводно-технічне обстеження дна на пляжі, проведення курсів з фахівцями за програмою підтримки «Матрос-рятувальник», придбання комплекту «Ласти та маска» та ін.)
на фінансову підтримку на безповоротній основі — 27 млн. 744 тис. 764 грн. (утримання працівників, придбання солі та піску, розчищення заметів, сміття, видалення дерев, сплата податків, придбання паливно-мастильних матеріалів, оплата за електричну енергію, придбання контейнерів, універсального екскаватора-навантажувача, придбання автомобіля Hyundai Tucson, придбання автомобіля RENAULT DUSTER в кількості 2 шт., придбання пікап Mitsubishi L200, придбання насосних агрегатів тощо).
💸КП «ЗМІЇВСЬКЕ ВУЖКГ»
фінансова підтримка — 6 млн. 585 тис. 955 грн. (оплата штрафних санкцій, сигналізація в приміщенні адмінбудівлі по вул.Лиманській, 15, придбання віконних блоків, юридичні послуги, послуги з технічного обслуговування внутрішніх мереж, експлуатаційні послуги, комплектування приміщень наглядними плакатами, заробітна плата, на електроенергії, ремонт електричного устаткування, водопостачання, придбання будівельних матеріалів, інвентарю, засобів пожежогасіння, мотокоси, поточний ремонт приміщень, системи опалення у гуртожитку, придбання комп'ютера, оплата послуг з дезінфекції,утримання території залізничного вокзалу, на «Систему відеоспостереження у комплекті з монтажем» тощо)
💸КП «ЗМІЇВ БТІЗМА»
Фінансова підтримка — 60 тис. грн. (придбання ноутбуку та багатофункціонального пристрою)
💸КП «ЗМІЇВ-ТЕПЛО»
Фінансова підтримка — 5 млн. 600 тис. грн. (погашення заборгованості за природний газ)
Медіа-Зміїв
26 декабря 2023
Архіви
Липень 2024 (2)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Реклама
reklama