Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



💸🗞Зміївська міськрада знову збирається витратити у 2024 році на піар в лояльних медіа майже мільйон гривень

💸🗞Зміївська міськрада знову збирається витратити у 2024 році на піар в лояльних медіа майже мільйон гривень


💸🗞Зміївська міськрада знову збирається витратити у 2024 році на піар в лояльних медіа майже мільйон гривень, це без урахування утримання особистої прес-служби Павла Голоднікова

4 грудня, на засіданні виконкому, схвалили проєкт Програми висвітлення діяльності Зміївської ради у ЗМІ на 2024 рік. Загальна сума — 985 тис. 500 грн.

⚡️У 2023 році на фінансування цієї програми міська рада виділила також майже мільйон гривень.

Кошти з вказаної вище програми здебільшого отримували лояльні до міської влади засоби масової інформації. Це колишня комунальна, а нині роздержавлена газета «Вісті Зміївщини» та комерційна газета «Зміївський кур'єр».

«Медіа-Зміїв» за допомогою системи «Prozorro» перевірив скільки отримали ці газети на висвітлення діяльності міськради у 2023 році:

✅«Зміївський кур'єр» — 447 тис. грн.

✅«Вісті Зміївщини» — 213 тис. грн.

Додатково фінансують «Зміївський кур'єр» і комунальні підприємства Зміївської ради. Наприклад КП «Зміїв-Сервіс» у 2023 році на інформаційні послуги спрямував майже 20 тис. грн.

Таким чином тільки одна КОМЕРЦІЙНА газета «Зміївський кур'єр» обходиться платникам податків Зміївської громади майже в пів мільйона гривень. І це при тому, що усі матеріали стосовно життя громади, редактор Сумець плагіатить з інтернет ресурсів, а працівники газети особисто майже ніколи не відвідують заходи міськради.

🤷🏼‍♀️Перш за все, викликає питання сама по собі доцільність таких витрат одразу на дві газети, що мають дубльовану аудиторію читачів та ще й в умовах, коли для «висвітлення діяльності» у громаді є власний сайт та ресурси в соціальних мережах (на адміністрування яких вже закладені бюджетні кошти). Тож, який сенс витрачатися на додаткові публікації у газети з мізерним охопленням населення.

Втім, місцеві очільники продовжують користуватися усталеною радянською практикою закупівлі для себе коштом громади додаткового піару. Навіть війна не відвадила їх від звички завжди робити спільні фото з учасниками різноманітних заходів. І щоб у середині, обов'язково було щасливе і безхмарне обличчя Павла Вікторовича.

З новим фінансовим роком, з новим піаром!🥳

Варто зазначити, що телеканал Медіа-Зміїв, не дивлячись на пропозиції міськради у фінансуванні з висвітлення діяльності, за 13 років свого існування, не використовував оплату інформаційних послуг з бюджету громади. Тобто, усі новини канал виробляє та розміщує за рахунок власних коштів підприємства «Медіа-Зміїв».

Медіа-Зміїв
04 декабря 2023
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama