Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🇺🇦Зміївській спортивній школі буде присвоєно імʼя Сергія Сисоєва — Земляка та Захисника України, який поліг в боях на Херсонщині

🇺🇦Зміївській спортивній школі буде присвоєно імʼя Сергія Сисоєва — Земляка та Захисника України, який поліг в боях на Херсонщині



Ініціатором щодо присвоєння Зміївській ДЮСШ ім’я Сергія Сисоєва у 2022 році став волонтер Станіслав Бублій. Викладачі й працівники закладу одноголосно підтримали цю ініціативу.

Згідно законодавства відбулося громадське обговорення, що тривало з 5 серпня 2022 року по 5 жовтня 2022 року.

Сьогодні, 8 травня, на засіданні постійної комісії з питань розвитку прав людини, законності, депутатської етики, освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров'я та соцзахисту погодили питання присвоєння Зміївській дитячо-юнацькій спортивній школі ім’я «Зміївська дитячо-юнацька спортивна школа імені захисника Вітчизни Сисоєва Сергія Олександровича». Це питання винесено на сесію Зміївської міської ради.

Сергій народився і виріс у Змієві. Був вихованцем та гордістю Зміївської ДЮСШ. Здобув звання кандидата у майстри спорту з кікбоксингу, згодом — майстра спорту.

Служив Сергій у 73 морському центрі спеціальних операцій ім. кошового отамана Головатого. Розвідник, старшина другої статті, професійний військовий водолаз. Чоловік постійно вдосконалював свої навички, проходив курси бойового плавця, гірську підготовку, повітряну десантну підготовку, здійснив 20 стрибків з парашутом. Неодноразово представляв свою військову частину на чемпіонатах з рукопашного бою та інших змаганнях.

Наш земляк брав участь в становленні батальйону «Азов». Протягом чотирьох років Сергій був учасником АТО, а потім — ООС на Донбасі.

За час війни брав участь в обороні Маріуполя, Попасної, Миколаєва та інших гарячих точках. Мав численні нагороди та подяки, виконував надскладні бойові завдання.

Загинув Сергій Сисоєв 15 червня 2022 року на Херсонщині, захищаючи Батьківщину. Поховали Бійця на центральному кладовищі в Змієві. У 25-річного Героя лишилися любляча дружина та маленька донечка.
08 мая 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama