Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



💡ГЕНЕРАТОР ПОТУЖНІСТЮ 400 КВТ СЬОГОДНІ ОТРИМАЛА ЗМІЇВСЬКА ГРОМАДА, ПРО ЦЕ ПОВІДОМИЛА МІСЬКРАДА

💡ГЕНЕРАТОР ПОТУЖНІСТЮ 400 КВТ СЬОГОДНІ ОТРИМАЛА ЗМІЇВСЬКА ГРОМАДА, ПРО ЦЕ ПОВІДОМИЛА МІСЬКРАДА


У вигляді благодійної допомоги потужний генератор передала БО «БФ Шведський Центр Допомоги», доставила його у місто одна із частин ДСНС Волинської області.
Генератор планують використовувати для живлення об'єктів критичної інфраструктури громади.
🔸Зазначмо, що у січні 2023 року два потужних генератори (34 кВт та 68 кВт передали КП «Зміїв-сервіс» від Чугуївської військової адміністрації. Їх встановили на обʼєктах централізованого водопостачання населенню.
🔸Також наприкінці 2022 Зміївська громада отримала дизельні генератори потужністю від 12 до 3 кВт за програмою «U-LEAD з Європою».
Розподілом генераторів займалась Зміївська рада. Резервним джерелом живлення забезпечать органи влади, підприємства і організації громади. Серед них управління соцзахисту населення, державна казначейська служба, відділ освіти, центр надання адміністративних послуг, Зміївське БТІ, Зміївський і Першотравневий БК, приміщення старостатів усіх старостинських округів громади, «Зміївське лісове господарство» та 58 державно-рятувальна частина.
🙏🏻Дякуємо усім, хто допомагає громаді, благодійникам, які турбуються за населення.
‼️Є тільки одне запитання.На Адміністративній заявляв, що альтернативне живлення вмикатимуть в разі, коли світла не буде добу. Але, чому генератори не можна було увімкнути для забезпечення комфортних умов праці установ, організацій і населення під час нещодавнього довготривалого відключення світла, що тривало 12 годин?
Медіа-Зміїв
12 апреля 2024
Архіви
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Січень 2024 (17)
Реклама
reklama