Jz web - Развлекательный портал Скачать софт



🧯🚨У ЗМІЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЮЮТЬ МІСЦЕВУ ПОЖЕЖНУ ОХОРОНУ

🧯🚨У ЗМІЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЮЮТЬ МІСЦЕВУ ПОЖЕЖНУ ОХОРОНУ


Не лише у Зміївській громаді, а й загалом у Харківській області існує гостра проблема з дотриманням нормативного часу, за який пожежна команда повинна прибути на місце займання.
Для забезпечення віддалених населених пунктів громади від міста Змієва оперативним реагуванням на виникнення пожеж та НС було прийнято рішення про створення місцевої пожежної охорони, яка буде підпорядковуватися громаді.
👩‍🚒На сьогоднішній день вже затверджена програма «Місцевого матеріального резерву для забезпечення і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», згідно якої заплановані кошти на придбання шести комплектів спецодягу для пожежних місцевої пожежної охорони в селі Таранівка, закупівлі пального тощо.
Крім того БО «Церковна добровільна пожежна команда» передала Зміївській громаді спецтехніку — Пожежну машину Mercedes-Benz, пожежні шоломи та маски для обличчя, що будуть передані для потреб новоствореної пожежної охорони🚒
Користуючись нагодою вітаємо усіх, хто присвятив себе порятунку людського життя — 17 квітня в Україні відзначають День пожежної охорони.
Медіа-Зміїв дякує пожежним за нелегку і небезпечну службу від імені всіх людей, яким ви допомогли у важку годину!💙💛
17 апреля 2024
Архіви
Липень 2024 (2)
Червень 2024 (25)
Травень 2024 (29)
Квітень 2024 (44)
Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (17)
Реклама
reklama